Energiahoito

Mitä on energiahoito?

Energiahoito on luonnollinen ja lempeä tapa parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoidot syvärentouttavat ja purkavat tehokkaasti erilaisia kehon jännitystiloja sekä kroonista stressiä. Energiahoidot edesauttavat luonnollista paranemisprosessia.

Energiahoidoissa perusperiaatteena on oireiden juurisyiden selvittäminen ja niiden energeettinen hoitaminen. Ne toimivat lempeästi länsimaisen lääketieteen rinnalla. Energiahoitojen tarkoituksena on olla tukemassa ja rinnalla kulkemassa länsimaisen lääketieteen rinnalla, niin että kumpikaan hoitomuoto ei sulje pois toistaan.

Energiahoidoilla vaikutetaan sympaattiseen hermostoon niin, että se vaihtuu parasympaattisen hermoston tilaan, joka on paranemisen tila. Sympaattisen hermoston tila on pakene ja taistele-tila, joka aiheuttaa kroonisia vaivoja, ja tämän mekanismin purkaminen takaisin parasympaattiseen tilaan on avaintekijä paranemisprosessissa.

Kenelle energiahoito sopii?

Energiahoito sopii kaiken ikäisille ja sillä voidaan hoitaa myös eläimiä. Usein eläimistä huomaakin hoidon vaikutukset helposti, ja näin voidaan myös sulkea pois plasebon mahdollisuus.

Usein perinteisessä länsimaisessa lääketieteessä perehdytään oireiden hoitamiseen niin sanotulla pikalaastari-menetelmällä. Tämä saattaa toimia tiettyyn pisteeseen saakka, mutta ongelmaksi muodostuu pahimmissa tapauksissa elinikäinen suuria haittavaikutuksia tuottava lääkitys, tai vaikkapa uusiutuvat ongelmat tietyn vaivan kanssa.

Mihin energiahoito auttaa?

Länsimainen elämäntapa aiheuttaa usein kroonista stressiä, johon energiahoidolla saadaan hyviä hoitotuloksia. Tämän stressin aiheuttajina voi olla niin kiireinen työ, opiskelu, elämäntilanne, kuin myös erilaiset elimistön kuormittajat, kuten ruokavalio, lääkkeet tai riippuvuutta aiheuttavat aineet.

Energiahoidoilla on saatu hyviä hoitotuloksia mm.
-masennuksen hoitoon
-kroonisiin kiputiloihin
-stressistä aiheutuvat vaivat
-erilaiset fobiat ja pelkotilat
-kasvaimet
-ihon ongelmat
-asentovirheet, skolioosi yms.

BodyMind Energy Balancing Method

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa.