Usein kysytyt kysymykset

Mitä hoidoissa tehdään?

Hoidon alussa on alkuhaastattelu, jossa käydään läpi hoidettavan hoitoon tulon syy, ja kerromme, mitä hoidon aikana tehdään.

Hoidoissa teemme kehon virheasentojen mittauksen ja niiden energeettisen jäsenkorjauksen. Hoidettava voi joko seistä, istua tai olla makuullaan.

Riippuen hoidettavan hoitoon tulon syystä, teemme eri tekniikoita käyttäen energiahoidon. Hoidon lopuksi teemme vielä paikallishoitoa kiputiloihin tai muihin vaivoihin.

Hoito on syvärentouttavaa, ja yleensä hoidettavat vaipuvat kevyeen uneen hoidon aikana.

Hoidon lopuksi käymme vielä läpi, mitä hoidon aikana tehtiin ja mitä huomioita hoitaja teki. Puhumme myös muista mieleen nousevista asioista. Yleensä hoidon jälkeen olo tuntuu kevyeltä ja rennolta.


Onko tämä Reikiä?

Tämä ei ole Reikiä. Reikissä käytetään erilaisia symboleita hoidon aikana. Energiahoidossa hoitaja kanavoi käsiensä kautta hoitavaa energiaa hoidettavalle. Tämä energia on puhdasta parantavaa energiaa.


Onko tämä uskonnollista?

Energiahoito ei ole uskonnollista.


Mistä tämä energia tulee?

Kaikki tässä maailmankaikkeudessa koostuu energiasta. Suurin osa energiasta on tieteellisesti todistettu olevan ns. näkymätöntä energiaa. Eli siis kaikki se fyysinen, mitä näet, on vain erittäin pieni osa energeettisestä maailmasta. Tämä puhdas, parantava energia, joka siis tulee luonnosta ja kaikkialta ympäristöstämme, kanavoituu hoitajan käsien kautta hoidettavaan.


Täytyykö tähän uskoa, että se toimii?

Ei. Mitä neutraalimpi hoidettava on, sitä parempia hoitotuloksia yleensä saadaan. Hoidettavan ei tarvitse uskoa mihinkään. Yleensä avoimin mielin hoitoon tulevat hyötyvät energiahoidosta parhaiten.


Voinko nyt lopettaa lääkitykseni, kun energiahoito auttoi oireisiini?

Energiahoitaja ei ole lääkäri tai terveydenhoidon ammattilainen. Sinun käännyttävä oman lääkärisi puoleen, mikäli haluat keskustella lääkitykseesi liittyvistä asioista.


Kuka voi tulla hoitoon?

Hoitoon voi tulla kuka tahansa. Energiahoito on hyvin lempeää ja luonnollista. Hoidettavana voi olla vauvasta vaariin tai jopa lemmikkieläimet.


Voitko hoitaa minua kaukohoitona?

Kyllä. Kaukohoitona hoitaminen onnistuu kyllä. Kaukohoidoista saadaan jatkuvasti lisää uusia tutkimustuloksia niiden huiman lisääntymisen vuoksi varsinkin kuluneena vuotena 2020. Nykyisessä valossa näyttääkin siltä, että kaukohoidoilla voidaan saada jopa parempia hoitotuloksia kuin lähihoidoissa.


Kuinka nopeasti hoito auttaa?

Hoidon vaikutus riippuu monesta eri tekijästä. Toiset saavat avun heti ensimmäisellä käynnillä, jotkut tarvitsevat 2-3 kerran hoitokokonaisuuden. Yleensä ottaen keskiarvoisesti parhaita hoitotuloksia saadaan 3-5 hoitokerran kokonaisuuksilla, kun kyse on kroonisesta vaivasta. Hoitojen välissä paras aikaväli on noin 5 päivää ennen seuraavaa hoitoa.